Plastex Oy

Postiosoite
  • Venteläntie 12, 08500 Lohja
  • Puh. 019-357 601
  • Fax 019-382 596
  • E-mail: info@plastex.fi
  • http://www.plastex.fi

Toimialat

Hakusanat

Esittely

Oy PLASTEX Ab

on vuonna 1936 perustettu muovituotteita valmistava ja maahantuova yritys. Yritys on ollut uranuurtaja monessa suhteessa; se aloitti itse rakennetuilla koneilla ensimmäisenä Suomessa puhallusmuovattujen tuotteiden valmistuksen jo vuonna 1952. Pääpaino on edelleenkin puhallusmuovatuissa tuotteissa, joita ovat esim. pullot, kanisterit, kastelukannut. Lisäksi tuotevalikoimaan kuuluu paljon ruiskupuristettuja tuotteita esim. erilaiset talousmuovit (kulhot, suppilot, mittakaatimet, purkit sekä sulkimet). Tämän lisäksi valikoimaa täydentävät eräät maahantuotavat tuotteet, kuten sumutinpistoolit, annostelupumput ja PET-purkit.

Asiakaskuntamme jakautuu pääasiassa kolmeen ryhmään seuraavasti:

Vähittäiskaupalle toimitamme taloustavaroita, vapaa-ajan tuotteita, pakastus- ja säilöntätuotteita, puutarhatuotteita sekä auto- ja venetarvikkeita.

Teollisuudelle toimitamme pakkauksia ja niihin liittyviä tarvikkeita, kuten pulloja, kanistereita, HDPE- ja PET-purkkeja, sumutinpistooleja, annostelupumppuja ja hanoja.

Tekninen alihankinta muodostuu pääasiassa teollisuudelle valmistettavista säiliöistä, tankeista, putki- ja ilmastointitiehyistä ja leikkikaluista.

Valmistamme kaikkiin nähin ryhmiin kuuluvia tuotteita myös vientiin, joka muodostaa
n. viidenneksen reilun 3 miljoona euron liikevaihdostamme.

Toimitukset tapahtuvat Lohjalla sijaitsevasta varastostamme, jonne olemme keskittäneet logistiset toimintomme. Pidämme valikoimissa olevia tuotteitamme jatkuvasti saatavilla, jotta voimme palvella asiakkaita mahdollisimman nopeilla ja joustavilla toimituksilla kaikkialle Suomeen.

Tuotantomme toimii keskeytyvässä kolmivuorossa omissa tiloissa, jotka käsittävät Lohjalla kaikkiaan 10.000 m2.

Mottomme on valmistaa ja toimittaa mahdollisimman kustannustehokkaasti laadukkaita muovituotteita sekä palvella monipuolisesti ja joustavasti eri asiakasryhmiä. Erityisesti haluamme korostaa yhteistyön merkitystä, joka usein alkaa jo tuotteen suunnittelusta ja päättyy tyytyväiseen tuotteen käyttäjään. Näin tulee parhaiten huomioiduksi tuotteen koko elinkaaren kuten pakkaamiseen, tuotteen mahdolliseen esillepanoon, käyttöön, hävittämiseen sekä ympäristöön liittyvät seikat.

Olemme mukana kansainvälisessä kemianteollisuuden Responsible Care-Vastuu Huomisesta ohjelmassa, jonka mukaisesti olemme mm. sitoutuneet toimintamme jatkuvaan parantamiseen ja siihen, että toimintojamme arvioidaan ja kehitetään ympäristö-, terveys-, ja turvallisuusnäkökulmasta.