Sähköautomaation kokonaisosaaminen

Sähköautomaatiosuunnittelu on TAS-Powerin erikoisosaamista. Vuosien kokemuksemme ohjaus- ja logiikkakeskusvalmistuksesta sekä teollisuusautomaatiosta tarkoittaa kaikissa oloissa toimivia huippulaadukkaita ratkaisuja.

  • Maine – Meillä on hyvä maine ja olemme toimineet monien asiakkaittemme kanssa jo vuosikymmeniä.

  • Laatu   Laatu ja luotettavuus ovat TAS-Powerille tärkeä asia. Laatuun panostaen ja sitä koko ajan tarkkaillen, voimme taata huipputuotteet asiakkaillemme. SGS Fimko hoitaa tuotantomme auditoinnin ja henkilöstömme tietojen päivityksen rautaisella osaamisella.

  • Kotimaisuus – TAS-Power on suomalaisessa omistuksessa oleva kotimainen ja kotimaisia arvoja vaaliva itsenäinen perheyritys. Emme ole sitoutuneita mihinkään tiettyihin toimittajiin.

Toimialaosaaminen

Hallitsemme erityisen vaativien ympäristöjen kuten esimerkiksi porauslauttojen erikoispiirteet ja vaatimukset. Vuosien kokemus ja opiskelu tuottavat nyt tulosta asiakkaidemme eduksi.

TAS-Power on valmistanut keskuksia meriteollisuuteen koko yhtiön historian ajan. Eri luokituslaitoksien vaateet osaava henkilöstö pystyy suunnittelemaan ja toteuttamaan luotettavat ja kohteeseen tarkoitetut, määräykset täyttävät keskukset.

Olemme toimittaneet myös keskuksia lukuisiin teollisuuden laitoksiin pienistä syöttökeskuksista aina suurten voimaloiden ohjauskeskuksiin. Työmme jälki kestää vaativammankin tarkastelun.

Porauslautat

Teollisuuslaitokset

Loistoristeilijät

Laitevalmistajat

Luotettavat ja tunnetut kumppanit

Kumppanimme ja komponenttitoimittajamme ovat valikoituneet vuosien kuluessa. Kaikki yhteistyötahomme edustavat aloillaan maailman ehdotonta huippuosaamista, johon meilläkin on varmuus luottaa.