Ota Yhteyttä

TEKMIT Oy

TEKMIT OY on kahden sähköteknisten erikoismittausten ja konsultoinnin alalla toimineiden yritysten yhteenliittymä Helsingissä. SÄHKÖPUHAKKA OY (rekisteröity 4.11.1982) ja TEKMIT OY (rekisteröity 6.5.1987) ovat vuodesta 1990 alusta toimineet yhdessä TEKMIT OY:n nimellä.

Olemme pieni erikoisosaamiseen perustuva yritys, joka toimii joustavasti ja luotettavasti aina asiakkaittensa parhaaksi. Henkilökuntaa on tällä hetkellä 3 ja muutama tarvittaessa apuun saatava mittausavustaja.

Kohteinamme ovat yleensä lääkintä-, ATK-, EX- ja muut vaativat tilat, joiden käyttövarmuus ja turvallisuus ovat etusijalla. Teemme myös paljon isompien kohteiden käyttöönottomittauksia.

Lisätietoa

MITEN ?

  • Suoritamme käyttöönotto-, määräaikais-, häiriö-, maadoitus- ja muut vastaavat mittaukset, laitesäädöt ja koestukset mukaan lukien vikojen paikallistamiset. Teemme korjausehdotukset tai -suunnitelmat, ja tarvittaessa koko kohteen erikoistilojen suunnitelmat, ja toteutuksen valvonnan aivan asiakkaan tarpeen mukaan.

MILLÄ ?

  • Käytössämme on alan erikoistietämys ja laaja valikoima erilaisia mittareita ja antureita. Kaikkiin eri määräysten ja standardien vaatimiin mittaustehtäviin ei ole myynnissä mittareita, joten olemme teettäneet ja tehneet itse vaaditut mittalaitteet ja mittausjärjestelmät.
  • Mittarivalikoimamme täydentyy jatkuvasti, mutta esim. valokaapelimittauksia emme tällä hetkellä suorita.

KUKA ?

  • Toimintaamme vetää ins. Markku Elomaa, jolla on pitkä suunnittelu- ja suunnitteluryhmän vetokokemus vaativissa kohteissa. Hän on toiminut myös vuosia keskisuuren asennusliikkeen asennuspäällikkönä ennen siirtymistään Sähköpuhakka Oy:n ja sittemmin Tekmit Oy:n osakkaaksi ja toiminnasta vastaavaksi.

PALJONKO ?

  • Pyrimme pitämään kiinteät kulut pieninä ja tarvittaessa käytämme sovittuja ulkopuolisia palveluja. Näin veloituksemme on selvästi alle normaalien konsulttiveloitusten.
  • Annamme myös mielellämme tarjouksia.

MILLOIN ?

  • Pyrimme toimimaan lyhyellä toimitusajalla asiakkaan aikataulun mukaan. On kuitenkin hyvä tilata työ hyvissä ajoin.

MISSÄ ?

  • Suoritamme mittaukset ja tarkastukset asiakkaan tiloissa, joista teemme pöytäkirjan toimitettavaksi asiakkaalle sähköisesti pdf-muodossa.

Henkilökunta

Pääsääntöisesti meitä on 3 – 5 henkilöön, joista KAIKKI tarvittaessa toimivat kentällä mittausten ja tarkastusten parissa. Toimistotyöt tehdään siinä sivussa, eli kulurakenteemme on täysin terve, josta asiakkaamme saavat täyden hyödyn.

Henkilöstöä koulutetaan jatkuvasti – sekä sisäisesti että tarvittavilla ulkopuolisilla kursseilla.