Autolasipalvelut Tampereen Epilässä

Vakuutusyhtiöiden virallisesti hyväksymä autolasipalvelu - 30 vuoden vankka kokemus tuulilasien vaihdosta. Ilmainen sijaisauto tuulilasin vaihdon ajaksi!
Varaa aika

Meille ammattitaito ja hyvä palvelu ovat ykkösasia!

Hyvä tuulilasin vaihto tehdään meillä vankalla ammattitaidolla. Meillä on 30 vuoden kokemus ja ammattitaito autolasitöistä, joten voit tuoda autosi meille luottavaisin mielin. Sen kertovat huolellisuus ja viimeisen päälle tehty työnjälki. Annamme tuulilasin asennustyölle 10 vuoden takuun.

Tuulilasin vaihdoissa käytämme vain laadukkaita autotehtaiden alkuperäisosavalmistajien toimittamia varaosalaseja. Valmistajina ovat mm. AGC Automotive, Saint-Gobain, Pilkington, Fuyao ja Guardian.

Toimimme yhteistyössä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa. Saat meiltä sijaisauton ilmaiseksi käyttöösi tuulilasin vaihdon ajaksi. Sijaisauto varataan tuulilasin vaihtoajan varaamisen yhteydessä.

Vakuutusyhtiöiden hyväksymä autolasipalvelu

Toimimme yhteistyössä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa. Mikäli autossasi on lasivakuutus, ei tuulilasin korjaaminen maksa sinulle mitään. Jos tuulilasi täytyy vaihtaa, maksat meille vain omavastuun ja me laskutamme loput vakuutusyhtiöltäsi. Lasivahingot eivät vaikuta bonuksiin. Kannattaa tarkistaa vakuutuskirjasta kuuluuko autosi kaskoon lasivakuutus.

Varaa aikasi puh. 045 872 3934 tai 24h nettiajanvarauksestamme.

Tuulilasin asennustyöllä 10 vuoden takuu

Annamme tuulilasin asennustyölle 10 vuoden takuun. Lasimateriaalin takuu on yksi vuosi.

Iskemäkorjaukselle (alle 3 cm iskemät) annamme yhden vuoden takuun.

Ilmainen sijaisauto tuulilasin vaihdon ajaksi

Saat meiltä sijaisauton ilmaiseksi käyttöösi tuulilasin vaihdon ajaksi. Maksat vain polttoaineesta. Auto annetaan käyttöösi täydellä tankilla ja auto palautetaan meille täydellä tankilla. Sijaisauto varataan tuulilasin vaihtoajan varaamisen yhteydessä.

Sijaisautoissa ei saa kuljettaa eläimiä eikä tupakoida.

Ajankohtaiset tarjoukset

Nyt tuulilasin vaihto huippuedullisesti! Tyhjennämme tuulilasivarastoamme ja myymme nyt poistotarjoushinnoin tuulilaseja sisältäen asennuksen. Tuulilasit ovat OEM-laatua. Katso poistotarjouksemme tuulilaseista täältä!

Saat meiltä laskulla nyt kolme kuukautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Kampanja on voimassa 31.5.2024 asti ja koskee kuluttaja-asiakkaita. Lue lisää täältä. Laskun toimittaa Svea.

Luotettava autolasiliike

Noudatamme Autoalan kuluttajaneuvottelukunnan (AUNE) laatimia ja Kuluttajaviraston/kuluttaja-asiamiehen tarkistamia ja hyväksymiä moottoriajoneuvojen korjausehtoja. Linkki korjausehtoihin tässä.